• /
  • Register

register now

Home / Blog / Tinctură împotriva căderii părului

Tinctură împotriva căderii părului

Cu siguranță la un moment, în viață noastră fiecare se confruntă cu această problemă și anume căderea părului.

Acest fenomen preponderant la bărbați este de cele mai multe ori o pacoste. Bărbații se mândresc cu podoabă capilară de aceea unii petrec mult mai mult timp în față oglinzii decât o femeie. Acest fenomen poate fi un lucru normal începând cu o anumită vârstă, însă pierderea rapidă a părului poate fi o problemă foarte neplăcută. La unii această problemă se rezolvă de la șine, însă la alții este nevoie de un tratament. Tratamentele pot fi diverse de la loțiuni la tratamente cu apa termală. Se spune că omul pierde în medie 100 de fire în fiecare zi.

Principalii factori care cauzează acest fenomen numit căderea părului sunt următorii:

  1. Afecțiuni ale tiroidei. Poate fi vorba despre hipoactivitatea glandei tiroide, afecțiune numită hipotiroidism, sau despre tiroidă hiperactiva, afecțiune numită hipertiroidism, consecințele sunt aceleași-căderea părului din cauza dezechilibrului hormonal. Hormonii contribuie la reglementarea funcțiilor din organism, inclusiv creșterea părului. Administrarea tratamentului corespunzător în cazul afecțiunilor tiroidiene menționate mai sus contribuie la controlarea căderii părului.
  2. Dereglarea hormonală. Schimbările și dereglările hormonale cauzează căderea temporară a părului; acestea pot fi cauzate de sarcină, naștere, întreruperea de sarcină (avort), administrarea de anticoncepționale, menopauză. Organismul are nevoie de cel puțin 3 luni pentru a se obișnui cu noile reglementări hormonale, timp în care dezechilibrul hormonal provoacă căderea părului, variații ale masei corporale, stres, oboseală, acnee etc.
  3. Stresul emoțional. Stresul fizic sau mental perturbă ciclul normal de creștere al părului; această situație apare după 2-3 luni de la manifestarea evenimentului neplăcut când foliculii părului intră în fază de telogen prematur, conducând la stoparea creșterii părului. Controlarea factorilor de stres restabilește creșterea normală a părului.

Însă toate aceste afecțiuni pot fi tratate, sau unele afecțiuni se rezolvă de la șine. Noi recomandăm produsul care a vindecat numereoase probleme precum mătreața, pelada, curăță părul de excesul de sebum. Produsul se numește TONIC CAPILAR, se găsește online la prețul de doar 25 de lei, 300ml. Produsul conține extract de frunze mesteacăn, frunze de nucă, rădăcina de brusture, urzică și ardei iute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

existing reviews (0)