• /
  • Register

register now

Home / Blog / Păpădia tratament pentru hepatită

Păpădia tratament pentru hepatită

Știați că în China o varietate de păpădie este folosită de mult timp pentru tratarea hepatitei, cancerului şi a diverselor afecţiuni ale glandei mamare ca: inflamaţii, probleme legate de secreţia laptelui, cancer de sân, precum şi pentru îmbunătăţirea rezistenţei imunitare la infecţiile căilor respiratorii.

produse-naturiste-tratamente-naturiste-apusenimed-ceai-gasterofit

produse-naturiste-tratamente-naturiste-apusenimed-ceai-gasterofit

Aparent banala păpădie este una din cele mai puternice plante antitoxice şi depurative de la noi. Frunzele, tulpinile şi rădăcinile sale ajută la mobilizarea şi eliminarea toxinelor din organism, intensifică tranzitul intestinal şi cresc tonusul organismului. Păpădia este utilă pentru drenarea surplusului de apă din organism, pentru că este un diuretic puternic. Ceaiul de păpădie are rezultate remarcabile in detoxifierea organismului, mai ales în perioadele de schimbare a anotimpului.

Această plantă este folosită cu succes în tratamentul unui număr mare de afecţiuni de la acnee, alergie şi alte boli de piele, la indigestie, gastrită hipoacidă, dischinezie biliară, constipaţie atonă. Un efect deosebit îl are atât planta uscată cât şi cea proaspătă în tratamentul diabetului zaharat, boală în care are uneori efecte miraculoase.

Ceaiul Gasterofit este un amestec de plante medicinale ce acţionează ca protector general al tubului digestiv; normalizează aciditatea gastrică, reglează tranzitul intestinal şi elimină refluxul gastro-esofagian. Un produs ce poate fi încercat și testat pentru a beneficia de rezultatele promise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

existing reviews (0)